Salam.......
Lama x update blog, agak sibuk dan anak2 kurang sihat.....................jadi tempahan pun limited....walhal dalam senarai bukan main banyak lagi list yang menunggu untuk enterprame kt sini..............ekekekeke apa kan daya...tuan badan dah berlemak2 gitu, malas nak bereksperimen di dapo...........heheheheh sekali sekali bagi dapo tuh rehat kannnnnnnnnn
Wokey........sekarang tengah hangat di pasaran cream horn.........rupanya guna kulit pastry jekkk..........senang dan mudah...........letak inti jekkkk......meh kita intai cemana nak gulung pastry tuh yerrr...dedikasi untuk blog http://topsyturvymum.blogspot.com/ yang menunjukkan bagaimana untuk menggulung cream horn nih....wallllllllaaaaaaaaaaa ini produk sudah femes dari tahun 2010 maaaa........tapi x kisah la..biasak la menda gini memang akan ulang tayang 5 tahun sekali........
resepi inti terpulang la yeee......sama ada coklat atau pun kastard........
Jom cuci mata yeeeeeeeeee
No comments:
Post a Comment